GAMLA EVENEMANG OCH HÄNDELSER

29 december 2004

Uppträdde med låtarna Adventure Bath, Stockholm Rap och Vacuumcleaner Rock på julfesten, Stalo, Arvidsjaur.

15 september 2004

Jag lämnade mina tre cd-plattor till ordföranden för Sigtuna Närradio.

3 september 2004

Jag besökte Nathan Morley och Chris Yearley, båda berömda radiopratare på Radio Napa, Ayia Napa, Cypern.

6 december 2003

Jag spelade på Visfestivalen, Arvidsjaur.

15 november 2003

Releaseparty för den nya CD:n Tubular Race. Kolla releasedetaljer och ljudprov, foton och texter.

27 oktober 2003

Skickade i väg demon på de nya inspelningarna till Tina Stenberg; eJay, Tyskland; Radio Napa, Cypern; P3 Demo, SR Stockholm och SR Luleå.

sommaren 2003

Jag har sålt en del skivor på ångtåget denna sommar.

19 april 2003

En stor artikel om Påskrocken och en gigantisk bild på Konrad Persson var införd i den lokala tidningen Norra Västerbotten. Också på Internet: Norran Västerbotten.

17 april 2003

Jag spelade på Påskrocken i Flåsbodan, Glommersträsk, Sverige. En trevlig publik och några personer "stagedivade" också under mitt uppträdande.

År 2002 och första kvartalet 2003.

Inte mycket har hänt i mina musikaffärer under denna period. Jag har inte äntrat scenen på över ett år. Undantaget är karaokestillställningar som t.ex. på klassfester på Arvidsjaurs Lärcentrum och Finlandsfärjan Stockholm-Helsingfors, julmellandagarna 2002 om man nu kan räkna in det i sammanhanget. Studier har tagit upp mycket av min tid och jag har varit lat på att uppdatera denna site.

4 augusti 2001

I dag, dagen före min 38:de födelsedag fick jag ett tackande e-mail från mitt favoritlag Toronto Maple Leafs. De tackade för mitt senaste album: Modern Technology som jag skickade i present till laget och alla som jobbar på deras hemmaarena Air Canada Centre!

Senare samma kväll var det säsongens sista tur på det historiska ångtåget. Wayne Rahm, tågets kökschef blir historisk då han köper 10 skivor av mig. Det är den största ordern i min karriär. Skivorna ges bort som PR till gästerna.

8 juli 2001

Sålde mina skivor på ångtåget, Arvidsjaur-Slagnäs och Arvidsjaur-Moskosel. Spelade dem för passagerarna på bergsprängaren.

6 juli 2001

Uppträdde med fem låtar på Nattivalen, Arvidsjaur.

16 juni 2001

Gjorde en 35 minuters show exklusivt för Radio Napa, Cypern med radiostjärnorna Nathan Morley, producent och Chris Yearley, intervjuare.

januari 2001

Den nya låten Shaking The Rooster inspelad tillsammans med Glenn "Glidaren" Lundgren. Sången handlar om Glenn! Han gillar Amerikanska glidarbilar från 50- och 60-talen. Även Take A Break In The Sun och You Left Me On The Dance Floor spelades in denna månad i Little turkey studion.

30 december 2000

Julfesten stod att läsa om i de båda lokala nyhetstidningarna Norra Västerbotten och Piteå-Tidningen.

28 december 2000

Uppträdde på Hotell Laponia, Arvidsjaur. Arrangemanget var julfesten och arrangör var musikföreningen Inlandskult. Jag uppträdde också en extra gång med Mats-Glenns med Usch!

16 november 16 2000

Sveriges Radio Norrbotten intervjuade mig i direktsändning om min hit Computer Nerd från Radio Napa, Cypern. De spelade också den.

9 november 2000

Fick ett fax till Sandbackaskolan i Arvidsjaur. Det var från Radio Napa, Cypern som talade om att jag låg på tredje plats på deras topplista i Nathan Morley's Morning Show med Chris Yearley som producent. Låten som låg på deras lista var Computer Nerd. Jag visste om detta besked sedan en dag tillbaka, men inte vilken av mina låtar det rörde sig om. Jag visste inte heller om att att jag var före U2:s Beautiful Day som hade belagt femte platsen. På första plats var Kylie Minogue & Robin Williams med Kids.

3 november 2000

Träffade mina gamla vänner: bröderna Iraclides, ägare av rockklubben Sticky Fingers, Rhodos. De spelade min nya CD Modern Technology på klubben och folk började headbanga till Computer Nerd.

2 november 2000

Var på semester på Rhodos, Grekland och jag gick in på NL Line Radio International och lämnade in min nya CD personligen. Fyra timmar senare spelades CD:n på radiostationen. Trevlig personal som även bjöd mig och min morbror på en kopp kaffe.

16 october 2000

En artikel om musikkaféet och mitt uppträdande på Medborgarhuset kunde läsas i tidningen Norra Västerbotten.

13 oktober 2000

Uppträdde på Medborgarhuset, Arvidsjaur med låtarna The Greatest Mate, Vacuumcleaner Rock och Widescreen Japan. Arrangörer var den lokala musikföreningen Musik I Arvidsjaur (MIA).

18 september 2000

Ett bra veckoslut då jag sålde några exemplar av min nya skiva på Medborgarhusets Höstyra. Därtill sålde jag även två skivor via post.

4 september 2000

Sveriges Radio, Stockholm ringde mig och svarade på brevet jag skickade dem. Jodå, de kunde visst köpa två exemplar av min nya skiva Modern Technology.

1 september 2000

I dag stod det skrivet om mig i den lokala nyhetstidningen Norra Västerbotten. Nu har jag även skickat i väg skivor till radiostationer i Luleå, Sverige; Cypern och Australien. I morgon har jag tänkt att skicka skivor till Finland.

30 augusti 2000

Nu är min nya platta släppt och kan köpas fr.o.m. onsdag kväll, 30/8 på följande platser i Arvidsjaur, Sverige: Statoil, Shell, Konsumhallen, Brännströms Radio & TV och Dannes Kyl & Ljud. Den kan också köpas av mig personligen. Priset är 80 kronor. Den kan även beställas per postorder från mig, men då blir det ett tillägg för pack och porto. Den tekniska kvaliteten är bättre på den riktiga CD:n jämfört med proverna på denna webbsite.